Home Achterhoek Alle duels van s.v. Loil afgelast

Alle duels van s.v. Loil afgelast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vanwege het overlijden van Nancy Jansen, de secretaris van s.v. Loil, zijn alle wedstrijden van de voetbalclub voor komend weekend afgelast. Ook het duel tussen SV Nijmegen 1 en s.v. Loil1 in de vijfde klasse D is uiteraard afgelast.

Op de website van sv Loil staat onderstaande In memoriam:

In Memoriam: Nancy Jansen

Woensdag, 22 november 2023, ontvingen wij het trieste bericht dat Nancy Jansen op 31-jarige leeftijd is overleden. Een enorme schok voor heel Loil en velen daarbuiten. Nancy was een betrokken lid van s.v. Loil. Begonnen als speelster van ons dames voetbalteam en sinds 2016 secretaris van onze vereniging.
Deze taak vervulde zij op een enthousiaste manier. Dit was ook de manier waarop zij in het leven stond: enthousiast, positief en sociaal betrokken. Nancy stond klaar als er iets van haar werd gevraagd voor serieuze zaken en vervulde haar bestuursfunctie op een perfecte manier. Daarnaast hield Nancy ook van de gezelligheid om alles heen.

In 2017 trad Nancy aan als bestuurslid van de Kontaktraad Loil. Naast haar rol als secretaris, vertegenwoordigde zij hierin ook de belangen van s.v. Loil. Ook deze rol vervulde zij perfect.
Na haar studie vroeg haar werk dusdanige aandacht dat zij, begrijpelijk, keuzes maakte en haar bestuursfunctie van de Kontaktraad Loil neerlegde.

Met de jeugdige leeftijd, waarbij zij de bestuursfunctie op zich nam, is zij een voorbeeld. Haar enthousiasme en frisse inbreng voegden iets toe aan zowel s.v. Loil, als ook aan de Kontaktraad Loil. Daarbij gaf Nancy vaak aan dat dit bestuurswerk voor haarzelf heel leerzaam was.  

S.v. Loil en ook de Kontaktraad Loil zijn Nancy veel dank verschuldigd voor haar inzet. Wij wensen Geert, Ria, Jeroen, Gerben, Anouk, Sil, Suze en verdere familieleden, vrienden en allen voor wie Nancy dierbaar is, veel sterkte toe om dit verlies nu en in de toekomst te dragen.

Bestuur, leden en andere betrokkenen van s.v. Loil

Bestuur Kontaktraad Loil

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |