Home Achterhoek Nieuwenhuis ook volgend seizoen bij Angerlo Vooruit

Nieuwenhuis ook volgend seizoen bij Angerlo Vooruit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Anthonie Nieuwenhuis is ook volgend seizoen trainer van Angerlo Vooruit. De trainer uit Keijenborg is bij de vierdeklasser uit Angerlo dit seizoen begonnen als opvolger van Herko Engelsman en was in het verleden onder meer werkzaam bij Keijenburgse Boys, Zelos, DFS en Witkampers.

Angerlo Vooruit is met elf punten uit zeven wedstrijden op dit moment de nummer vier van de vierde klasse C, de formatie van Nieuwenhuis verloor dit seizoen nog niet maar speelde al wel vijfmaal gelijk. Ook afgelopen zondag eindigde het treffen met buurman HC’03 op het fraai opgeknapte Sportpark Mariendaalseweg onbeslist: 3-3.

Zaterdag om 17:00 speelt Angerlo Vooruit op bezoek bij bij SC Doesburg een volgende derby.

Op de Facebook-pagina van Angerlo Vooruit staat onderstaand persbericht:

Anthonie Nieuwenhuis heeft zijn overeenkomst met Angerlo Vooruit met 1 jaar verlengd en blijft in het seizoen 2024-2025 hoofdtrainer van onze vereniging.
Anthonie is nu aan zijn 1e seizoen bezig bij onze vereniging en de samenwerking met de spelersgroep, staf, bestuur en de rest van de vereniging wordt van beide kanten als zeer prettig ervaren.
Op dit moment staat Angerlo Vooruit op de 4e plaats in de 4e klasse c. Het eerste elftal is met 5 gelijke spelen en 2 overwinningen dit seizoen ongeslagen.
Naast de verlenging van de aanstelling van Anthonie heeft assistent trainer en keeperstrainer – van het 1e elftal Sean Kapelle aangegeven volgend jaar door te gaan en assistent trainer Jorn Pashouwers heeft de intentie uitgesproken om volgend door te gaan.
Naast de begeleiding van het 1e elftal is er ook geëvalueerd met de begeleiding van het 2e elftal.
Ook hierin wordt de samenwerking met trainer van het 2e elftal Ed van Mierlo van alle kanten als zeer prettig ervaren. Ed zal dan ook in het seizoen 2024-2025 trainer zijn van ons 2e elftal.
Ed is nu 2 jaar trainer van het 2e elftal en heeft mooie progressie geboekt met het elftal waar in korte tijd een waardig selectie elftal is gebouwd. Hierin plukken wij als gehele vereniging de vruchten van.
Tot slot is ook de samenwerking met de assistent trainer van het 2e elftal Jerzy Zwartkruis met een jaar verlengd.
Wij zijn erg blij met deze continuïteit binnen onze vereniging. Met deze staf zien wij de toekomst rooskleurig in.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |