Home Laatste Nieuws Einde aan samenwerking tussen VV Oene en trainer Verhoef

Einde aan samenwerking tussen VV Oene en trainer Verhoef

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een samenwerking van vijf seizoenen stopt Bardy Verhoef in de zomer als trainer van Voetbalvereniging Oene. De trainer uit Apeldoorn en de derdeklasser uit Oene hebben na gezamenlijk overleg besloten om aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan. 

Verhoef was in het verleden ook trainer van VV Heerde en heeft bij VV Oene veel jeugd ingepast en is de afgelopen seizoenen aan de bovenkant van de middenmoot geëindigd.  Met negen punten uit de eerste acht wedstrijden staat VV Oene momenteel op de achtste plaats in de middenmoot van de derde klasse C, zaterdag werd op het eigen Sportpark De Hoge Kamp het prestigieuze treffen tegen VIOS V met 4-1 gewonnen. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen ’t Harde.

 

Op de website van VV Oene staat onderstaande toelichting:

Afgelopen week is na gesprekken tussen de T.C. en de spelersgroep, in wederzijds overleg en met wederzijds begrip, besloten dat dit het laatste seizoen is van de samenwerking met onze hoofdtrainer Bardy Verhoef uit Apeldoorn.
Bardy nam zijn intrek als hoofdtrainer van het eerste elftal op de Hoge Kamp in Oene in het corona seizoen 2019/2020.
Met Bardy als hoofdtrainer konden veel rood-witte talenten vanuit de Oener jeugd doorstromen naar de selectie elftallen. Samen met onze trainer van het 2e elftal zorgde hij ervoor dat Voetbalvereniging Oene de laatste jaren een stabiele derde klasser bleef. 
Bardy dwong met zijn elftal 2 seizoenen geleden promotiewedstrijden, naar de 2e klas, in de nacompetitie af. Afgelopen seizoen werd de nacompetitie op promotie op een haar na gemist.
Al met al een knappe prestatie zeker gezien de versterkte degradatieregeling die het afgelopen seizoen en ook dit seizoen door de K.N.V.B. gevoerd wordt. 
Bardy koestert mooie herinneringen aan de afgelopen seizoenen in Oene. 
De derby’s tegen V.I.O.S., waarvan hij er 6 speelde en slechts 1 verloor, waren voor hem hoogtepunten.
Bardy roemt het gevoel van saamhorigheid bij Voetbalvereniging Oene en ziet met veel plezier en goede zin uit naar het komende half jaar waarbij het doel voor hem handhaving is in deze zware klasse. 
Het bestuur, de spelersgroep en de Technische Commissie kijken met veel plezier en genoegen terug op de vruchtbare samenwerking die ze met Bardy de laatste 4 seizoenen samen mochten hebben.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |