App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee extra seizoenen voor Rudi Vonk bij VIOD

Twee extra seizoenen voor Rudi Vonk bij VIOD

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rudi Vonk heeft zijn contract bij VIOD verlengd tot de zomer van 2026. De oud-speler van De Graafschap is sinds 2021 de hoofdtrainer op Sportpark Dichteren en de samenwerking bevalt beide dusdanig goed dat er gekozen is voor twee extra seizoenen. De 49-jarige Vonk was in het verleden onder meer trainer van Pax, Concordia Wehl, VV Ruurlo en Etten.

Na de onnodige degradatie in 2022 was VIOD vorig seizoen dichtbij promotie naar de tweede klasse, maar in de halve finale van de nacompetitie was Quick 1888 net te sterk. Dit seizoen staat de zondagclub uit Doetinchem op de tweede plaats in de derde klasse C achter SDOUC. Zondag staat in Doetinchem de topper tussen de twee titelkandidaten op het programma.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |