App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sterkhouders verlengen bij Achilles’29 (update)

Sterkhouders verlengen bij Achilles’29 (update)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Achilles’29 heeft de contracten van Daan Disveld en Dennis Janssen verlengd tot de zomer van 2025. Beide sterkhouders zijn bezig aan hun eerste seizoen op De Heikant en wonnen zaterdag met Achilles’29 de eerste periodetitel van de zuidelijke tweede klasse G na een 5-0 overwinning op VV Sleeuwijk. Eerder had Achilles’29 ook al het contract met de geblesseerde Jamie Roeffen verlengd.

Daan Disveld is in zijn eerste seizoen bij Achilles’29 direct aanvoerder. De 29-jarige centrale verdediger speelde onder meer voor DVOL, N.E.C. , FC Den Bosch, TEC en DOVO. Dennis Janssen maakt afgelopen zomer de overstap van UDI’19 naar Achilles’29, de 31-jarige verdedigende middenvelder heeft verder een verleden bij SVO, N.E.C., TOP Oss, en De Treffers.

Update: Vandaag meldt Achilles’29 dat ook Massimo Fonseca Hoogerwerf heeft bijgetekend, de 24-jarige aanvaller met een verleden bij onder meer Eldenia, N.E.C., De Graafschap, Arnhemse Boys en TEC heeft zelfs bijgetekend tot 2026.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |