Home Laatste Nieuws WHC Wezep uitgeschakeld na late tegentreffers

WHC Wezep uitgeschakeld na late tegentreffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het bekeravontuur van WHC Wezep is dinsdagavond geëindigd. Op Sportpark Mulderssingel was de koploper van de eerste klasse H dichtbij een bekerstunt tegen Rohda Raalte, maar de Vierde divisieclub uit Overijssel won uiteindelijk nipt met 2-3.

De bezoekers uit Raalte wisten via na tien minuten oud De Treffers-spits Teije ten Den WHC-doelman Leon ter Wielen voor de eerste maal te passeren, maar Sargon Gouriye scoorde een kwartier later de gelijkmaker. Na een kwartier in de tweede helft bracht Stef van Oene de thuisclub zelfs op voorsprong, maar door twee doelpunten van Rohda Raalte door Teije ten Den en Maurice van Bussel in de laatste vijf minuten is WHC na een 2-3 nederlaag uitgeschakeld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |