App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SCP heeft de gewenste keeper gevonden

SCP heeft de gewenste keeper gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Jeroen van Ree komt per direct de selectie van SCP versterken. De vijfdeklasser uit Puiflijk was dringend op zoek naar een keeper en trainer Jos van Dinteren deed via social media een veelgelezen oproep. Uiteindelijk waren er drie serieuze kandidaten waarbij de keuze van SCP op Van Ree is gevallen.

Jeroen van Ree keepte in het verleden onder meer in de hoofdmacht van OBW, Ostrabeke en Duno. De 37-jarige doelman uit Beuningen was de laatste jaren als voetballer actief in een vriendenteam van het Doorwerthse Duno en wil nog een keer in een eerste elftal zijn kwaliteiten tonen.

Van Ree moet met zijn ervaring en coachende kwaliteiten de jeugdige formatie van SCP helpen en gaat per direct de concurrentiestrijd met de jeugdige doelman Senn van Oijen bij de nummer zeven uit de vijfde klasse C aan. Zondag speelt SCP op het eigen Sportpark Schravenhof tegen het sterke DIOSA.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |