App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vijfde seizoen voor succestrainer bij Sportclub Westervoort

Vijfde seizoen voor succestrainer bij Sportclub Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Wim Bleijenberg is ook volgend seizoen trainer van Sportclub Westervoort. De 49-jarige trainer uit Huissen is bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark Naederhuyse en speelt een belangrijke rol in de sportieve opmars van de zondagclub uit Westervoort. Sc Westervoort werd in 2022 op doelsaldo kampioen van de vierde klasse, direct gevolgd door het kampioenschap van de derde klasse in 2023.

Dit seizoen debuteert Sc Westervoort in de tweede klasse en staat het na zeven wedstrijden met twaalf punten in de subtop van de tweede klasse G, zondag werd koploper SC Varsseveld met 2-1 verslagen. Bleijenberg was in het verleden onder meer trainer van FC Zutphen, GVA en GSV’38.

Op de eigen website geeft Sportclub Westervoort een toelichting: ,,Wim is tot volle tevredenheid van zowel spelers, commissie Voetbalzaken en bestuur reeds een aantal jaren werkzaam in Westervoort en zal na de zomer zijn 5de seizoen in gaan. Het contract zal binnenkort formeel worden getekend.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |