App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee seizoenen extra voor Krabbenborg bij FC Trias

Twee seizoenen extra voor Krabbenborg bij FC Trias

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

William Krabbenborg heeft zijn contract bij FC Trias verlengd tot de zomer van 2026. De ervaren trainer uit Groenlo is bezig aan zijn eerste seizoen bij de derdeklasser uit Winterswijk en de samenwerking bevalt beide partijen zo goed dat er gekozen is voor een contractverlenging van twee seizoenen. William Krabbenborg was in het verleden onder meer trainer van SV Grol, WVV’34, Pax, Sportclub Lochem en SC Neede. Tussen 2006 en 2008 was Krabbenborg ook al trainer van FC Trias.

Zondag won FC Trias met 2-3 van VV Lemelerveld waardoor de zondagclub uit Winterswijk nu de nummer vijf van de derde klasse A is met twaalf punten uit acht wedstrijden. De laatste twee seizoenen deed FC Trias als periodekampioen mee om promotie naar de tweede klasse.

Op de website van FC Trias staat onderstaande toelichting:

Rond de gewonnen wedstrijd tegen Lemelerveld is bekend gemaakt dat de samenwerking tussen FC Trias en haar eerste elftal trainer William Krabbenborg ook de komende seizoenen zal worden voortgezet. 

William heeft het enorm naar zijn zin bij FC Trias: “Ik voel me helemaal thuis bij FC Trias. Ik geniet er van om met een leergierige jonge spelersgroep te trainen en de resultaten ervan tijdens de wedstrijden terug te zien. Samen met de spelers zijn we met een geweldig proces bezig waarvan we op termijn ongetwijfeld de vruchten gaan plukken.”

Ook het bestuur, de VTC en in het bijzonder de eerste elftal spelers van FC Trias zijn erg blij met de enthousiaste Grollenaar. Zo onderstreept VTC-voorzitter Marco Vredenberg: “Daarom hebben we gezamenlijk met William besloten om het lopende contract te verlengen met 2 seizoenen, tot/met het voorjaar van 2026”.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |