Home Achterhoek Eerste tegenvaller Achterhoek Cup

Eerste tegenvaller Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

Sportclub Doesburg heeft zich afgemeld voor de wedstrijd in de herkansingsronde van de Achterhoek Cup. Dinsdagavond zou de wedstrijd tussen FC Dinxperlo en SC Doesburg op Sportpark ’t Welink in Dinxperlo gespeeld worden, maar de vierdeklasser uit Doesburg heeft zich vanwege personele problemen terug getrokken. Het is pas de eerste afmelding in de strijd om de Achterhoek Cup 2024. FC Dinxperlo heeft zich nu geplaatst voor de tweede ronde.

De volgende wedstrijden worden dinsdagavond wel gespeeld:

20:15 Warnsveldse Boys- sv Loil
20:15 Varsseveld o23- Ruurlo o23

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |