Home Betaald VoetbalVitesse Edward Sturing interim-trainer bij Vitesse

Edward Sturing interim-trainer bij Vitesse

door Redactie
0 reacties

Edward Sturing is tot de winterstop de nieuwe interim-hoofdtrainer van Vitesse. De Apeldoorner staat daarmee voor de zevende keer aan het roer in Arnhem. Vanmiddag (maandag 20 november 2023) zal Sturing al de training leiden.

Naast Edward Sturing zullen ook Nicky Hofs en Tim Cornelisse toegevoegd worden aan de technische staf van Vitesse, ter vervanging van Chris van der Weerden en Theo Janssen. Voor Van der Weerden is dit een definitief einde aan zijn periode bij Vitesse. Met Theo Janssen gaat de club in gesprek over een vervolgstap, binnen Vitesse.

De 60-jarige Sturing over zijn volgende klus: β€œIn deze roerige tijden wil ik de club vooruit helpen. Het is weliswaar wederom een interim-periode, maar daar hebben Benjamin en ik goed over gesproken met elkaar. Het belang van de club staat nu voorop. Het is aan mij om in ieder geval de komende wedstrijden het tij te keren. In de winterstop gaan we opnieuw het gesprek aan.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |