Home Achterhoek VV Lochuizen gaat op zoek naar een nieuwe trainer

VV Lochuizen gaat op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Lochuizen gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Trainer Peter Groot Kormelink heeft aangegeven na vijf seizoenen te willen vertrekken bij de zondagclub uit Neede. VV Lochuizen staat momenteel met een punt uit zes wedstrijden onderaan de vijfde klasse B, vorig seizoen eindigde Groot Kormelink met Lochuizen op de twaalfde en voorlaatste positie van de vijfde klasse.

Op de Facebook-pagina van VV Lochuizen staat onderstaand bericht:

Peter Groot Kormelink vertrekt bij Lochuizen.

Peter Groot Kormelink heeft bij het bestuur van VV Lochuizen aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen. Na 5 jaar vindt Peter het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het is altijd jammer afscheid te nemen van iemand met wie de samenwerking altijd goed was maar zo is ook hoe het gaat in het voetbal.

De bedankjes en succeswensen komen bij het afscheid, voor nu gaan we gewoon verder met dit seizoen! Kandidaten die volgend jaar graag bij Lochuizen aan de slag willen als trainer kunnen zich melden bij Tonnie Schuurman op 06-20245918

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |