Home Laatste Nieuws Knappe overwinningen voor Veensche Boys en De Valleivogels

Knappe overwinningen voor Veensche Boys en De Valleivogels

West 2e klasse B

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de interessante westelijke tweede klasse B hebben Veensche Boys en De Valleivogels even knappe als belangrijke driepunters geboekt. VVOP was in Utrecht kansloos het sterke EDO: 3-0.

Veensche Boys won in Veenendaal de op papier lastige uitwedstrijd tegen De Merino’s met 0-4. Vlak voor rust scoorde Corne Parol de openingstreffer voor de bezoekers uit Nijkerkerveen. In de tweede helft bepaalde Parol, Tom van Damselaar en Julian Buitenhuis de eindstand op 0-4. Ook bij de vierde competitiezege werd doelman Jordy Deckers niet gepasseerd. Veensche Boys is nu als meest productieve ploeg van de competitie en is de nummer vier met een achterstand van vier punten op koploper Nieuw Utrecht.

De interessante clash tussen Lunteren en De Valleivogels werd een 1-2 zege voor de bezoekers uit Scherpenzeel. Halverwege was het nog 0-0 op het lastig bespeelbare veld van Sportpark De Wormshoef. Valleivogels kwam via Alex van Eem en invaller Jorino Kleijn op een 0-2 voorsprong, de aansluitingstreffer van Roy Ploeg kwam te laat. Valleivogels en Lunteren hebben nu allebei negen punten en staan aan de onderkant van de middenmoot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |