Home Arnhem Extra jaar voor Dekker bij Blauw Geel’55

Extra jaar voor Dekker bij Blauw Geel’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Gerwin Dekker is ook volgend seizoen trainer van Blauw Geel’55 meldt Ede Stad. De trainer uit Voorthuizen is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Peppelensteeg en de samenwerking bevalt beide partijen uitstekend. Blauw Geel’55 degradeerde vorig seizoen uit de derde klasse en het bestuur van de club uit Ede moest daarna nog op zoek naar een nieuwe trainer. Dekker was in het verleden onder meer trainer van VV Barneveld en SDS’55.

Blauw Geel’55 kent een prima competitiestart en staat met zestien punten uit zeven wedstrijden op de derde plaats in de vierde klasse A achter koploper SV Harskamp en SC Woezik. Zaterdag werd tegen SC Woezik de eerste competitienederlaag geleden: 1-3.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |