Home Achterhoek 5D: Drie op een rij voor RKSV ’t Peeske

5D: Drie op een rij voor RKSV ’t Peeske

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met de derde opeenvolgende overwinning heeft RKSV ’t Peeske zich in het linkerrijtje van de vijfde klasse D gemeld. Op Sportpark De Kolkstede in Beek won de thuisclub zondagmiddag met 3-1 van SV Gelders Eiland dat nu achtste staat.

Halverwege stond ’t Peeske al op een 2-0 voorsprong na doelpunten van Roy Bouwman en Sven Tangelder. In de tweede helft werd er alleen nog uit strafschoppen gescoord: Brian Smit voor de thuisclub en René Verpoort voor de bezoekers uit Aerdt.  Scheidsrechter Ebbers gaf David Bergevoet van ’t Peeske en Willem Lendering van Gelders Eiland een directe rode kaart.

In de vijfde klasse D werd zondag alleen de ontmoeting tussen RKSV ’t Peeske en SV Gelders Eiland gespeeld. Vier wedstrijden werden afgelast, het duel tussen WVW en EDS was al verplaatst naar donderdagavond 7 december. Waarschijnlijk maakt de KNVB maandag bekend wanneer de afgelaste duels worden ingehaald, met name belangrijk voor SV Nijmegen dat periodekampioen kan worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |