Home Laatste Nieuws 3C: Geen periodetitel voor Zwart-Wit’63

3C: Geen periodetitel voor Zwart-Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Zeewolde heeft de eerste periodetitel van de derde klasse C gewonnen. Na een spannende ontknoping profiteerde de club uit Zeewolde van de nederlaag van voormalig koploper Zwart-Wit’63. De club uit Harderwijk verloor de topper tegen ZAC met 2-3.

Zwart-Wit’63 leek op weg naar het grootste sportieve succes van de afgelopen jaren, maar ging in de laatste tien minuten op het eigen Sportpark Parkweg onderuit tegen de titelkandidaat uit Zwolle. Halverwege was het nog 0-0 in Harderwijk, maar ondanks twee doelpunten van Christijn Geerlings leed Zwart-Wit’63 de eerste thuisnederlaag van het seizoen en zakt het naar de derde positie.

Zeewolde won thuis met 3-2 van VV ‘s-Heerenbroek en won op doelsaldo de eerste periodetitel. OWIOS won met 3-2 van ’t Harde en de mini-klassieker tussen Oene en VIOS V eindigde in een 4-1 zege voor de thuisclub. EFC’58 pakte met 1-1 een punt bij Zwolsche Boys en VV Hattem won knap met 0-3 van Dieze West.

Stand aan kop 3C:
1. Zeewolde 8.18 (+13)
2. ZAC 8.18 (+6)
3. Zwart-Wit’63 8.16
4. OWIOS 8.15
5. VV Hattem 8.14

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |