App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 2G: Hergroepering bovenaan na zege Sc Westervoort op Varsseveld

2G: Hergroepering bovenaan na zege Sc Westervoort op Varsseveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De verschillen bovenin de tweede klasse G zijn minimaal. Koploper SC Varsseveld verloor in Westervoort met 2-1 van de plaatselijke Sportclub waardoor de achtervolgers DVC’26 en Leones  er qua verliespunten nu beter voorstaan. Volgende week staat de topper tussen Varsseveld en DVC’26 op het programma. 

Op Sportpark Naederhuyse verloor lijstaanvoerder SC Varsseveld voor de tweede keer dit seizoen. Sportclub Westervoort sluit dankzij de knappe 2-1 overwinning aan in de brede subtop. In de eerste helft werd er niet gescoord in Westervoort, na de openingstreffer van Martijn Klein-Holte scoorde Cas Kemperman de gelijkmaker. Uiteindelijk was aanvallende middenvelder Klein-Holte met zijn tweede goal weer eens beslissend voor het team van trainer Wim Bleijenberg.

DVC’26 won in Didam met 5-2 van het goed presterende Markelo en heeft nu de minste verliespunten van de competitie. Halverwege was het al 2-0 dankzij twee doelpunten van topscorer Wesley Mortier. Beide ploegen kregen een directe rode kaart: invaller Christian Godschalk voor DVC’26 en Rob Hofman voor Markelo.  Leones won in Beneden-Leeuwen met 3-0 van hekkensluiter Columbia.

VVG’25 was in Gaanderen met 3-0 te sterk voor het tiental van DIO’30, Tobias Vonk kreeg een rode kaart. Beuningse Boys won de lastige uitwedstrijd tegen SV Schalkhaar met 0-2. DCS is bezig aan een zwaar seizoen en ging in Zevenaar met 0-5 onderuit tegen Trekvogels.

Stand 2G:
1. Varsseveld 8.16
2. DVC’26 7.15
3. Leones 7.14
4. Markelo 8.13
5. Sc Westervoort 7.12
6. Trekvogels 7.11
7. VVG’25 7.10
8. Beuningse Boys 8.10
9. Vorden 7.9
10. Schalkhaar 8.9
11. DIO’30 7.5
12. DCS 7.5
13. Columbia 8.3

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |