App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: WSV wint dankzij doelman Largo Karrenbelt van Duno

1G: WSV wint dankzij doelman Largo Karrenbelt van Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

WSV heeft zondagmiddag goede zaken gedaan door de thuiswedstrijd tegen Duno met 1-0 te winnen. Halverwege de tweede helft scoorde de talentvolle Jorrel Herbolt van ruim twintig meter het enige doelpunt. WSV had de overwinning vooral te danken aan de uitblinkende doelman Largo Karrenbelt, de keeper hield met schitterende reddingen op schoten van Jarvin de Haan, Kane Keizer, Clarence Hasselbaink en invaller Sefa Yildirim zijn ploeg meerdere malen knap op de been.  Bij Duno ontbrak Benjamin Maria vanwege interlandverplichtingen, de snelle aanvaller scoorde vrijdag voor Aruba in de met 1-4 gewonnen interland tegen de Maagdeneilanden uit een strafschop.

Door de overwinning van WSV en de eerdere zege van De Bataven op DTS Ede staan er inmiddels drie zondagclubs in het linkerrijtje. Wel vormen de drie andere zondagclubs het onderste trio. Koploper RKHVV was dit weekend vrij en hervat zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen buurman Sportclub Bemmel. CSV Apeldoorn speelt thuis tegen Bennekom en DTS Ede ontvangt ASV Dronten.

Stand 1G:
1. RKHVV 7.17
2. csv Apeldoorn 7.15
3. DTS Ede 7.15
4. SDC Putten 7.12
5. De Bataven 8.12
6. asv Dronten 8.11
7. WSV 7.9
8. Bennekom 8.9
9. Duno 8.9
10. NSC Nijkerk 7.8
11. SC Bemmel 7.6
12. Woezik 7.3
13. Voorwaarts T 6.2

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |