Home Laatste Nieuws Eerste periodetitel voor Achilles’29, ook Theole wint

Eerste periodetitel voor Achilles’29, ook Theole wint

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met een week vertraging is Achilles’29 dan toch periodekampioen geworden. De zwart-witte formatie uit Groesbeek won zaterdagavond de thuiswedstrijd op De Heikant van Sleeuwijk na een 1-0 ruststand met 5-0. Kevin Schmidt was de man van de wedstrijd met vier doelpunten, Brnet van Loon was de andere doelpuntenmaker. Het team van trainer Patrick Pothuizen won zes van de acht wedstrijd en won de periodetitel met een voorsprong van een punt op het verrassend sterkte Theole. De club uit Tiel die de overstap van zondag naar zaterdag maakte, won met 0-4 van SVW.

Stand aan kop 2e klasse G (zuid):
1. Achilles’29 8. 18
2. Theole 8.17
3. Nivo Sparta 8.16
4. SV Houten 8.14
5. GJS 8.13

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |