Home Arnhem 5B: Zuid Arnhem wint en pakt periodetitel

5B: Zuid Arnhem wint en pakt periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Zuid Arnhem heeft een dubbelslag geslagen. De Arnhemse koploper won niet alleen de thuiswedstrijd tegen SCW’23 met 5-2 maar werd ook nog periodekampioen. De eerste periodetitel van de vijfde klasse B gaat mede dankzij de verrassende 1-1 van concurrent VV Hulshorst tegen Wageningen nu al naar Zuid Arnhem. 

Op Sportpark Drielsedijk kwam de Renkumse fusieclub via Roy van Lagen op voorsprong, maar dankzij twee goals van de talentvolle Nigel Zweers ging Zuid Arnhem met een 2-1 voorsprong rusten. In de tweede helft wisten ook Thymon van Driel, Jair Lucas en invaller Justin Borgers te scoren voor de Arnhemse koploper van trainer Giovanni Zweers. Voor SCW’23 kon alleen Jesse Pennekamp tegen scoren. De 5-2 zege kreeg dankzij het verassende puntenverlies van concurrent VV Hulshorst met het periodekampioenschap extra glans.

Stand aan kop:
1. Zuid Arnhem 7.18
2. Hulshorst 8.16
3. GVC 8.16
4. Prins Bernhard 8.15
5. Wageningen 8.13

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |