App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: Zeges voor Bennekom, NSC Nijkerk, De Bataven en csv Apeldoorn

1G: Zeges voor Bennekom, NSC Nijkerk, De Bataven en csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Bataven heeft zaterdagavond in eigen huis drie belangrijke punten veroverd, titelkandidaat DTS Ede werd dankzij een laat doelpunt van Jordi de Kramer met 1-0 verslagen. De ploeg uit Ede van Arnold Brehler speelde de hele tweede helft met tien man na een vroege rode kaart van El Hammouchi. Door de nederlaag van DTS Ede blijft RKHVV koploper en sluit De Bataven aan in de brede subtop van de eerste klasse G.

Bennekom won thuis met 3-0 van SC Woezik, de eindstand was bij rust al bereikt. Voor de rood-witte formatie van trainer Camiel Jager scoorde Quincy Arends al in de eerste minuut, de overige twee doelpunten waren van de balvaardige aanvallende middenvelder Kai Huisman.

Ondanks een 1-0 achterstand heeft csv Apeldoorn de lastige uitwedstrijd bij ASV Dronten met 1-3 gewonnen. Voor het team van trainer Jan Kromkamp scoorde Pieter van der Straten voor rust de gelijkmaker en was Cem Kose in de tweede helft trefzeker. Diep in de blessuretijd bepaalde Mehdi Bouhekan de eindstand op 1-3.

NSC Nijkerk heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent Sportclub Bemmel met 1-0 gewonnen. Arslan Gumus scoorde in de blessuretijd het enige doelpunt.

Stand 1G:
1. RKHVV 7.17
2. csv Apeldoorn 7.15
3. DTS Ede 7.15
4. SDC Putten 7.12
5. De Bataven 8.12
6. asv Dronten 8.11
7. Duno 7.9
8. Bennekom 8.9
9. NSC Nijkerk 7.8
10. WSV 6.6
11. SC Bemmel 7.6
12. Woezik 7.3
13. Voorwaarts T 6.2

Zondag:
WSV- Duno

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |