App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws TEC verlengt met drie talenten

TEC verlengt met drie talenten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft de contracten van Nino Walbeek, Walid Hassoun en Adil Lechkar verlengd tot de zomer van 2025. De drie talentvolle spelers krijgen regelmatig speelminuten bij de ambitieuze Derde divisieclub uit Tiel van het trainersduo Eric Meijers en Hans van de Haar. 

Doelman Nino Walbeek maakte vorig seizoen in de winterstop de overstap naar TEC. Na de zomer maakt de 22-jarige keeper veel speelminuten in de hoofdmacht van de Tielse formatie, vooral in het bekertreffen tegen DOVO maakte Walbeek indruk als penaltykiller. Walbeek speelde in het verleden onder meer voor VDZ, FC Den Bosch, APEA Akrotiri in Cyprus en FC Eindhoven.

Walid Hassoun is een 21-jarige middenvelder die in de zomer de overstap van MVV naar TEC maakte. De uit Tiel afkomstige Hassoun speelde in de jeugd van Theole en bij OJC Rosmalen en blijft nu in ieder geval tot de zomer van 2025 op Sportpark De Lok.

Ook de 22-jarige Adil Lechkar maakte afgelopen zomer de overstap naar TEC en heeft zich in de eerste maanden op De Lok goed ontwikkeld. De linksbenige verdediger speelde in het verleden onder meer voor AFC Amsterdam, DWS, Almere City en SV Argon.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |