App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDOUC dichtbij periodetitel, VIOD en Jonge Kracht wachten af

SDOUC dichtbij periodetitel, VIOD en Jonge Kracht wachten af

3e klasse C

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDOUC kan zondag de eerste stap richting de gewenste terugkeer naar de tweede klasse zetten. Wint de Ulftse koploper zondag op Sportpark De IJsselweide van Eldenia dan wint het team van trainer Sander Hoopman de eerste periodetitel van de derde klasse C. Bij puntenverlies van SDOUC maken ook VIOD Doetinchem en Jonge Kracht kans op het periodekampioenschap.

Na een teleurstellende 1-1 remise op de eerste speeldag in de thuiswedstrijd tegen Spero won SDOUC de laatste zes duels op rij. Achtereenvolgens werden FC Bergh (1-5), Concordia Wehl (3-2), RKTVC (1-2), DVOL (3-5), Driel (3-1) en OBW (1-2) verslagen waardoor de roodgele formatie uit Ulft nu een voorsprong van een verliespunt heeft op de achtervolgers VIOD en Jonge Kracht. Opvallend is dat de lijstaanvoerder uit Ulft nog geen enkele wedstrijd de nul heeft gehouden. Met een eventuele periodetitel op zak wacht SDOUC een zwaar programma met de toppers tegen VIOD en Jonge Kracht op 3 en 10 december.

Bij puntenverlies van SDOUC tegen Eldenia heeft VIOD de beste papieren voor de eerste periodetitel. VIOD moet dan zelf de lastige uitwedstrijd tegen Concordia Wehl winnen en afwachten of Jonge Kracht de achterstand in het doelsaldo van 9 doelpunten in de uitwedstrijden tegen FC Bergh (zondag) en GVA (17 december) niet goed maakt.

Stand bovenin de 3e klasse C:
1. SDOUC 7.19 (21-10)
2. VIOD 7.18 (24-6)
3. Jonge Kracht 6.15 (22-13)
4. DVOL 7.13 (15-15)

Programma 19 november:
SDOUC- Eldenia
Concordia Wehl- VIOD
FC Bergh- Jonge Kracht

17 december:
GVA- Jonge Kracht

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |