Home Arnhem Herstart Dierensche Boys op de zaterdag

Herstart Dierensche Boys op de zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dierensche Boys wil volgend seizoen met een eerste elftal op de zaterdag een herstart maken in het prestatievoetbal. De traditieclub uit Dieren kwam vorig seizoen uit in de vijfde klasse van het zondagvoetbal maar kon vanwege personele problemen dit seizoen geen eerste elftal op de been brengen.

De vereniging uit Dieren die in 1920 werd opgericht is nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Dierensche Boys zal volgend seizoen in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal uitkomen en spreekt de ambitie uit om in het seizoen 2026-27 in de derde klasse te spelen. Om dit te realiseren zal het nieuwe team tweemaal op rij moeten promoveren.

Dierensche Boys beschikt over een talentvol onder 19-team dat in de eerste klasse uitkomt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |