App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Extra seizoen voor De Winkel bij fusieclub

Extra seizoen voor De Winkel bij fusieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martin de Winkel is ook volgend seizoen trainer van DDV’23. De 52-jarige trainer begon in 2019 aan zijn tweede periode als trainer van SVO’68 in zijn woonplaats Ooij en werd in 2022 ongeslagen kampioen van de vijfde klasse. Vorig seizoen was De Winkel hoofdtrainer van SVO’68/VVLK en leverde een geweldig seizoen via de nacompetitie promotie naar de derde klasse op.

Mede door personele problemen verloor de fusieclub onder de naam Door Dijk Verbonden 2023 dit seizoen de eerste vijf competitiewedstrijden. Maar na de zeges op DVV (1-2) en GVA (2-1) heeft DDV’23 inmiddels de aansluiting met de onderkant van de middenmoot in de derde klasse C gevonden. De Winkel zal in ieder geval tot de zomer van 2025 trainer zijn op Sportpark De Kempkes.

Op de Facebook-pagina van DDV’23 staat onderstaan bericht:

DDV’23 EN MARTIN DE WINKEL VERLENGEN SAMENWERKING

Afgelopen week heeft het bestuur van DDV’23 met Martin de Winkel overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn aan het eind van dit seizoen aflopende contract. Dat betekent dat Martin ook in het seizoen 2024/2025 de hoofdtrainer zal zijn van de Polderformatie.

Martin keerde in de zomer van 2019 terug op sportpark de Kempkes om voor de 2e keer hoofdtrainer te worden van SVO’68. In zijn eerste seizoen leek hij met zijn ploeg op koers voor het kampioenschap maar werd de competitie in maart 2020 gestaakt vanwege de Corona uitbraak. In het seizoen daaropvolgend werd er om diezelfde reden nagenoeg niet gevoetbald. Seizoen 2021/2022 werd voor SVO’68 een uniek seizoen en werd de ploeg zonder puntverlies kampioen in de 5e klasse D. In het afgelopen seizoen wist het samenwerkingsverband SVO/VVLK vriend en vijand te verrassen door als debutant in de 4e klasse lange tijd mee te doen om het kampioenschap. Die strijd moest men uiteindelijk laten varen maar via een heroïsche nacompetitie werd alsnog promotie naar de 3e klasse afgedwongen. Door blessureleed en gewenning had fusieclub DDV’23 het dit seizoen aanvankelijk lastig in de sterke 3e klasse C maar door 2 overwinningen in de laatste 2 wedstrijden heeft men de aansluiting met het rechterrijtje weer volledig gevonden.

Een meer dan verdienstelijk palmares voor de 52-jarige oefenmeester uit Ooij maar los van alle puike resultaten is het bestuur van DDV’23 er nog immer van overtuigt dat Martin de juiste persoon op de juiste plek is. Het bestuur van DDV’23 is dan ook erg blij dat we de samenwerking met Martin met minimaal 1 seizoen hebben kunnen verlengen. Succes Mart!

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |