Home Achterhoek Concordia Wehl gaat op zoek naar een nieuwe trainer

Concordia Wehl gaat op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Concordia Wehl gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 24/25. Bij de derdeklasser uit Wehl is Michel Buiting momenteel werkzaam als hoofdtrainer, de trainer uit Groessen kwam in 2020 naar Wehl en was in eerste instantie trainer van Concordia 2. In 2022 promoveerde Buiting naar de functie van hoofdtrainer op Sportpark De Grindslag. Buiting was verder onder meer werkzaam bij Sportclub Groessen en RKSV ’t Peeske.

Concordia Wehl wist zich vorig seizoen via de nacompetitie te handhaven in de derde klasse, momenteel staat de formatie van Buiting op de negende plaats in de middenmoot van de derde klasse C. Volgend seizoen gaat Concordia Wehl als zaterdagclub verder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |