App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Lucas Veenendaal blijft bij VV Lunteren

Lucas Veenendaal blijft bij VV Lunteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lucas Veenendaal speelt ook volgend seizoen bij VV Lunteren. De tweedeklasser uit Lunteren meldt dat het contract met Veenendaal is verlengd tot de zomer van 2025. De 22-jarige linksbenige centrale verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen bij de hoofdmacht op Sportpark De Wormshoef en kwam afgelopen zomer van SDC Putten. Veenendaal speelde acht seizoenen in de jeugdopleiding van N.E.C.

Deze week werd bekend dat Lunteren na dit seizoen afscheid neemt van trainer Martin Speelziek. Lunteren staat op de achtste plaats in de middenmoot van de westelijke tweede klasse B en speelt zaterdag thuis tegen directe concurrent De Valleivogels.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |