Home Arnhem Johan Scholten vertrekt alweer bij OVC’85

Johan Scholten vertrekt alweer bij OVC’85

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Gelderlander meldt dat Johan Scholten na dit seizoen alweer vertrekt bij OVC’85. De trainer uit Angeren is bezig aan zijn eerste seizoen bij de derdeklasser uit Oosterbeek en wacht nog op de eerste punten met zijn nieuwe vereniging in de derde klasse A.

Volgens de berichtgeving vertrekt Scholten niet zozeer vanwege de prestaties maar vanwege allerlei organisatorische factoren. Scholten was in het verleden onder meer trainer van het zaterdagteam van De Treffers, Jonge Kracht en GVA en is mede-eigenaar van Voetbalscholing.com.

OVC’85 degradeerde vorig seizoen onder Bastiaan Veldhuizen naar de derde klasse en nam in de zomer onder meer afscheid van de sterkhouders Thom Stunnenberg (DTS Ede), Vincent van Weelden en Nick Bijlsma (MASV). OVC’85 treft zaterdag op het eigen Sportpark De Bilderberg het eveneens puntloze ESA.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |