Home Laatste Nieuws Jeffrey Kleijn (hoofdtrainer VV Asperen) overleden op 36-jarige leeftijd

Jeffrey Kleijn (hoofdtrainer VV Asperen) overleden op 36-jarige leeftijd

door Redactie
0 reacties

VV Asperen heeft het trieste nieuws ontvangen dat Jeffrey Kleijn, hoofdtrainer Asperen 1 en trainer van JO10-1, maandag 13 november is overleden. Zoals bij iedereen bekend was Jeffrey ziek en was hij een oneerlijke strijd aan het voeren.

”Een strijd waarvan hij wist dat hij die niet ging winnen. Met het overlijden van Jeffrey, verliezen we niet alleen een fantastische trainer maar ook een fantastisch mens die bij velen van ons zeer geliefd was. Iedereen verwerkt dit verlies op zijn/haar eigen manier.  Natuurlijk zullen er de nodige emoties zijn. We kunnen elkaar als leden hierin zoveel mogelijk ondersteunen. In afwachting van meer nieuws willen we jullie adviseren om elkaar op te zoeken en er voor elkaar te zijn.”

”Als Bestuur kiezen we er voor om, in overleg met de familie van Jeffrey, deze week geen voetbalactiviteiten uit te oefenen. Dat betekent dat de resterende week niet wordt getraind en zaterdag niet wordt gevoetbald. De KNVB is inmiddels op de hoogte gebracht. Wij gaan met de familie in gesprek op welke manier wij verder op een gepaste manier de laatste eer aan Jeffrey kunnen bewijzen. Hierover volgt snel meer informatie. We wensen Trudy, Max, Merel, Arie en alle andere familieleden en vrienden heel veel sterkte de komende periode in het verwerken van dit verlies.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |