Home Laatste Nieuws 4B: VV SEH favoriet in periodestrijd, Rood-Wit’58 moet afwachten

4B: VV SEH favoriet in periodestrijd, Rood-Wit’58 moet afwachten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

VV SEH kan zaterdag de eerste periodetitel van de vierde klasse B veroveren. Op Sportpark De Eeuwlanden in Heerde staat de topper tegen de grootste concurrent FC Ulu Spor op het programma. De bezoekers uit Zwolle hebben vier punten minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld.

Voor het periodekampioenschap heeft SEH zaterdag aan een punt voldoende. Bij een overwinning van FC Ulu Spor maakt ook Rood-Wit’58 nog een kans. De formatie van trainer Ramazan Pinarbasi zal normaal gesproken zaterdag van hekkensluiter VV Wilsum winnen en SEH dan op doelsaldo passeren. Bij een nederlaag van SEH valt op 16 december de beslissing om de eerste periodetitel wanneer FC Ulu Spor de inhaalwedstrijd bij laagvlieger Reaal Dronten speelt.

Stand bovenin 4e klasseb:
1. VV SEH 7.19 (10-1)
2. Rood-Wit’58 7.16 (16-8)
3. FC Ulu Spor 6.15 (16-9)
4. DSV’61 7.14 (18-10)

Programma zaterdag:
VV SEH- FC Ulu Spor
VV Wilsum- Rood-Wit’58

16 december:
sv Reaal Dronten- FC Ulu Spor

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |