App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3C: Zwart-Wit’63 dichtbij periodetitel op Super Saturday

3C: Zwart-Wit’63 dichtbij periodetitel op Super Saturday

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In het elfde seizoen in de derde klasse is Zwart-Wit’63 eindelijk koploper en bijna periodekampioen. De formatie van de nieuwe trainer Bert van den Brink moet zaterdag de thuiswedstrijd tegen het als derde geklasseerde ZAC winnen om de eerste periodetitel van de derde klasse C te veroveren. Bij een gelijkspel is Zwart-Wit’63 afhankelijk van het resultaat in de andere topper tussen VV Zeewolde en VV ‘s-Heerenbroek.

In het seizoen 2019/20 was Zwart-Wit’63 voor het laatst dichtbij een periodetitel, maar op de laatste speeldag van de tweede periode ging de prijs naar Blauw Geel’55. Door Corona leverde de tweede plaats dat seizoen geen plek in de nacompetitie op.

Een flink deel van de huidige topklassering heeft Zwart-Wit’63 te danken aan de resultaten op het eigen Sportpark Parkweg. De drie thuisduels werden overtuigend en zonder tegentreffers gewonnen: VV Hattem (5-0), VIOS V (5-0) en VSCO’61 (2-0). Een nieuwe thuiszege levert Zwart-Wit’63 de gewenste periodetitel op, een knappe prestatie van de Harderwijkers die de laatste seizoenen vooral tegen degradatie vochten.

Stand 3e klasse C:
1. Zwart-Wit’63 7.16 (18-4)
2. VV Zeewolde 7.15 (17-5)
3. ZAC 7.15 (14-9)
4. VV ‘s-Heerenbroek 7.13 (13-11)

Programma:
Zwart-Wit’63- ZAC
VV Zeewolde- VV ‘s-Heerenbroek

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |