App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Lunteren gaat op zoek naar nieuwe trainer

VV Lunteren gaat op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martin Speelziek vertrekt na dit seizoen als trainer bij VV Lunteren. Het bestuur van de tweedeklasser en de trainer hebben dit dinsdagavond in goed overleg besloten. Speelziek is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark De Wormshoef, de 38-jarige trainer was eerder werkzaam bij van SDS’55 en was in Lunteren de opvolger van Dennis van den Berg.

In zijn eerste jaar bij VV Lunteren eindigde Speelziek vorig seizoen op de vierde plek in de westelijke tweede klasse C net buiten de prijzen. Op dit moment staat Lunteren op de negende plek in de westelijke tweede klasse B met negen punten uit zeven wedstrijden. Lunteren zit na overwinningen op de eersteklassers Bennekom en Sportclub Bemmel nog wel in het bekertoernooi. In de tweede ronde speelt Lunteren dinsdagavond thuis tegen Union, eerst volgt zaterdag nog de thuiswedstrijd in de competitie tegen Valleivogels.

 

Op de Facebook-pagina van VV Lunteren staat onderstaand bericht:

Lunteren en Martin Speelziek na het seizoen uit elkaar

Na een prettige samenwerking van twee seizoenen gaan de trainer en club uit elkaar. Dit hebben de technische commissie en de trainer dinsdagavond in goed overleg besloten. 

Martin is bij Lunteren ingestapt op het moment dat de club balanceerde op het randje van de 3e klasse. Samen met enkele versterkingen wist hij in zijn 1e seizoen een verdienstelijke 4e plek in de competitie te behalen. Een periodetitel werd op een haar na gemist. 

In het huidige seizoen wist de trainer het team door een loodzware bekerpoule te loodsen door o.a. een overwinning op Bennekom en een gelijkspel tegen DTS Ede. Ook in de volgende rond werd een 1e klasser (SC Bemmel) verslagen. In de competitie werd sterk begonnen met 8 punten uit 4 duels. In de laatste 3 duels werd tweemaal verloren en eenmaal gelijkgespeeld.

De technische commissie is Martin dankbaar voor zijn bijdrage aan de wederopbouw van het vlaggenschip en heeft er alle vertrouwen in dat de hoofdtrainer er samen met de selectie nog een mooi resterend seizoen van zal maken.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |