App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ondanks lage klassering extra seizoen Van den Berg bij De Valleivogels

Ondanks lage klassering extra seizoen Van den Berg bij De Valleivogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aad van den Berg is ook volgend seizoen hoofdtrainer van s.v. de Valleivogels, ook assistent-trainer Harold Valkenburg blijft in ieder geval tot de zomer van 2025 verbonden aan de tweedeklasser uit Scherpenzeel. Van den Berg begon na zijn vroegtijdige vertrek bij Bennekom dit seizoen op Sportpark De Bree West.

Momenteel staat De Valleivogels op een teleurstellende twaalfde plek in de westelijke tweede klasse B, alleen tegen De Merino’s werd deze competitie gewonnen. Met de contractverlenging van het trainersduo geeft het bestuur van de tweedeklasser een krachtig signaal dat het vertrouwen heeft in de huidige technische staf.

Zaterdag speelt de Valleivogels de lastige uitwedstrijd tegen Lunteren.

Op de website van SV De Valleivogels staat onderstaand bericht:

Valleivogels verlengt met trainersduo Aad van den Berg en Harold Valkenburg.

s.v. de Valleivogels heeft de samenwerking met hoofdtrainer Aad van den Berg en assistent-trainer Harold Valkenburg verlengd. Zo zal het trainersduo ook in het volgende seizoen (2024-2025) voor de groep van ons rood-witte vlaggenschip staan.

Zowel Aad als Harold zijn dit seizoen begonnen aan hun avontuur bij Valleivogels 1. Ondanks dat de resultaten van de afgelopen weken niet zoals verwacht zijn, hebben we er het volste vertrouwen in dat de weg omhoog snel wordt ingezet.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |