Home Achterhoek Minimale schorsing voor spelers Kesteren, Arnhemse Boys en Sprinkhanen

Minimale schorsing voor spelers Kesteren, Arnhemse Boys en Sprinkhanen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Drie spelers die afgelopen weekend met een directe rode kaart van het veld zijn gestuurd, hebben een minimale schorsing van de KNVB gekregen en missen alleen de eerstkomende wedstrijd.

Doelman Maarten Arends van Kesteren kreeg zaterdag in de met 4-1 verloren wedstrijd tegen DVOV een directe rode kaart vanwege het neerleggen van een doorgebroken aanvaller. Door de minimale schorsing van één wedstrijd mist de keeper zaterdag wel de thuiswedstrijd van Kesteren tegen SV Harskamp, de makkelijk scorende koploper van de vierde klasse A.

Roy van Engelenburg scoorde zaterdag niet alleen voor Arnhemse Boys in de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Uchta, Van Engelenburg kreeg ook een rode kaart vanwege ‘een gewelddadige handeling (buiten een duel om de bal)’.  Van Engelenburg mist zaterdag het uitduel van Arnhemse Boys in de vijfde klasse A tegen SC Valburg.

Mede door de directe rode kaart van Daimy Fielt in de eerste helft verloor Sprinkhanen zondag met 6-0 van Gendringen, de koploper en titelfavoriet van de vierde klasse C. Fielt werd door de KNVB voor 1 duel geschorst vanwege ‘ernstig gemeen spel (tijdens een duel om de bal)’ en mist nu zondag de thuiswedstrijd van Sprinkhanen tegen Pax.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |