App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Extra seizoen Frans Koenen bij koploper RKHVV

Extra seizoen Frans Koenen bij koploper RKHVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Frans Koenen is ook volgend seizoen trainer van RKHVV. Bij de Huissense koploper van de eerste klasse G nam Koenen het vorig seizoen over van de ontslagen Maik Angenent. Onder de ervaren trainer ging RKHVV beduidend beter presteren met een plek in de finale van de nacompetitie voor promotie naar de Vierde divisie als gevolg.

Ook dit seizoen presteert de Huissense eersteklasser uitstekend, getuigen de koppositie in de eerste klasse G met zeventien punten na zeven wedstrijden. De 65-jarige Koenen was in het verleden onder meer trainer van GVVV, De Bataven, Germania, Rood Wit en Venray.

Op de website van RKHVV staat onderstaande toelichting:

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat Frans Koenen zijn contract heeft verlengd bij RKHVV voor seizoen 2024 / 2025.

Halverwege het seizoen 2022 / 2023 nam Frans de taken over van Mike Angenent als hoofdtrainer van RKHVV 1 en dankzij zijn inspanningen staat RKHVV 1 weer als een huis! De afgelopen periode werd bijzonder succesvol met het behalen van de periodetitel. Ook nu, in de nieuw gevormde eerste klasse, met zaterdag- en zondagclubs, staat RKHVV op een mooie 1e plaats. Wij zijn daarom verheugd dat Frans zijn contract heeft verlengd voor komend seizoen. 

Voor verdere ontwikkelingen houden we jullie uiteraard op de hoogte. 

Technische Commissie RKHVV,
Ben Gerritsen

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |