App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Contractverlenging voor Martijn de Haas

Contractverlenging voor Martijn de Haas

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martijn de Haas is ook volgend seizoen trainer van SV Schalkhaar. De 44-jarige trainer uit het Gelderse Ugchelen was de afgelopen acht seizoenen trainer van SV Epe en in de zomer begonnen bij de tweedeklasser uit het bij Deventer gelegen Schalkhaar. Met negen punten uit de eerste zeven wedstrijden staat SV Schalkhaar op de zevende plaats in de middenmoot van de tweede klasse G.  Zondag speelt De Haas met SV Schalkhaar op het eigen Sportpark De Horsterhoek tegen Beuningse Boys.

Op de website van SV Schalkhaar staat onderstaande toelichting:

Hoofdtrainer Martijn de Haas en SV Schalkhaar zullen ook volgend seizoen aan elkaar verbonden zijn. De 44-jarige oefenmeester uit Ugchelen is in het bezit van trainerslicentie UEFA B en gaat zijn tweede seizoen in als hoofdtrainer van SV Schalkhaar.
De oefenmeester, die na 8 seizoenen SV Epe verruilde voor SV Schalkhaar, zal verder kunnen gaan bouwen aan een sterk SV Schalkhaar met voldoende mogelijkheden vanuit de eigen jeugd. Het bestuur en de Technische Commissie van SV Schalkhaar zien in Martijn de ideale persoon om het maximale uit de groep te halen en het inpassen en ontwikkelen van jeugdspelers. Het vertrouwen in elkaar is groot. Martijn de Haas heeft het uitstekend naar zijn zin bij SV Schalkhaar.

Martijn: “SV Schalkhaar is een fijne vereniging. Daarnaast heeft het 1e elftal de beschikking over een goede en leuke spelersgroep, waar zeker met de aanstormende jeugdtalenten nog genoeg rek in zit. De staf is perfect op orde en de onderlinge samenwerking ook. Ook de lijnen met het 2e elftal, de JO19-1 en de TC zijn kort en prettig. Ik ben dan ook erg blij en trots dat we een seizoen hebben verlengd”.

Het bestuur en de Technische Commissie wensen Martijn veel succes bij de mooie vereniging SV Schalkhaar.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |