Home Achterhoek Sportclub Groessen en SV Kilder spelen gelijk (foto’s)

Sportclub Groessen en SV Kilder spelen gelijk (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ondanks een 2-0 voorsprong heeft Sportclub Groessen zondagmiddag niet van SV Kilder kunnen winnen. Het competitieduel in de vierde klasse C eindigde in een 2-2 remise. Op Sportpark Heggeakkers kwam Groessen dankzij doelpunten van Robin van Ussen en Roel Laffra op voorsprong, vlak voor rust scoorde aanvoerder Maarten Cohen de aansluitingstreffer. Ondanks grote mogelijkheden voor Groessen wist het in de tweede helft niet meer te scoren en pakte subtopper Kilder dankzij de gelijkmaker van Bas Kluitman nog een punt.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |