App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4C: Gendringen en Basteom winnen, vier van de zes duels gelijk

4C: Gendringen en Basteom winnen, vier van de zes duels gelijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dat de verschillen in de vierde klasse C beperkt zijn, werd in de zevende speeldag weer bewezen. Liefst vier van de zes duels eindigden in een gelijkspel waardoor VV Gendringen en SV Basteom de winnaars van het weekend werden. Ook in de stand blijven de verschillen minimaal, zo heeft het als derde geklasseerde SV Kilder maar een voorsprong van drie punten op nummer negen Ulftse Boys. 

Ondanks een flink veldoverwicht stond koploper Gendringen halverwege maar met 1-0 voor tegen Sprinkhanen. Na een rode kaart van Daimy Fielt aan het einde van de eerste helft maakte de titelfavoriet op Sportpark De IJsselweide na rust het verschil: 6-0. Invaller Kelvin Meijer was tweemaal trefzeker.

SV Basteom deed goede zaken in het klassement door de uitwedstrijd tegen Ulftse Boys met 1-2 te winnen. Het was de tweede achtereenvolgende zege voor de formatie van de vertrekkende trainer André Evers en een dik verdiende driepunter. Stein Hetkonig en Huub Rutjes scoorden na rust in Ulft.

Het als tweede geklasseerde HC’03 kwam in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen hekkensluiter GWVV. Joep Baars scoorde voor de thuisclub in de absolute slotfase uit een omstreden strafschop de gelijkmaker. Ook de wedstrijd tussen de degradanten Pax en FC Dinxperlo eindigde in een 2-2 remise. Sportclub Groessen gaf een snelle 2-0 voorsprong weg tegen subtopper SV Kilder: 2-2. Ook het treffen tussen SC Rijnland en Angerlo Vooruit eindigde onbeslist: 1-1.

Stand 4C:
1. Gendringen 7.18
2. HC’03 6.14
3. Kilder 6.10
4. Angerlo V 6.10
5. FC Dinxperlo 6.10
6. SV Basteom 7.10
7. SC Doesburg 6.8
8. SC Rijnland 6.8
9. Ulftse Boys 6.7
10. Pax 7.7
11. Sprinkhanen 6.4
12. Groessen 7.4
13. GWVV 6.2

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |