App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DUNO en Bennekom in evenwicht

DUNO en Bennekom in evenwicht

door Redactie
0 reacties

In de 93e minuut stoomde debutant Rayan Boukatan nog een keer op over de rechterflank.

De debutant, normaal actief in de JO19-1 had er een uitstekende wedstrijd opzitten en verving de vermoedelijk tot de winterstop geblesseerde basiskracht Judah Berefo vanaf de aftrap. De debuterende Boukatan bracht in die slotsecondes met een uiterste krachtinspanning de bal nog eenmaal voor waar Kai Huisman werd bereikt die vervolgens de paal raakte.

Een overwinning voor Bennekom was misschien ook wel teveel van het goede geweest alhoewel de Rood Witten met name in de laatste 20 minuten, na de 2- 2 door Jairo Soetowidjojo de overwinning leken te ruiken. De thuisploeg was daarvoor in de 1e helft de bovenliggende partij en wist in de 8e minuut al op voorsprong te komen toen Kane Keizer, de sterk keepende Christiaan de Haan kansloos liet (1-0).

Bennekom stelde daar een enkele tegenstoot tegenover maar zag de thuisploeg in de 19e minuut door een eigen doelpunt de bezoekers terug in de wedstrijd brengen (1-1). Na rust kwam Bennekom sterker voor de dag maar opnieuw was het DUNO dat scoorde. Een indraaiende vrije trap werd door Clarence Hasselbaink snoeihard binnengekopt.

Bennekom liet de moed daarna bepaald niet zakken en de voortdurend langs het moeilijk bespeelbare natuurgras veld mee-coachende hoofdtrainer Camiel Jager wisselde (’64) Quincy Arends en Fabian Beukhof voor Maurice Kuppens en Thomas Rood waarna Soetowidjojo al snel de gelijkmaker wist binnen te schieten.

Al met al een terecht gelijkspel waarbij Bennekom zich op bijna een derde van de competitie richting middenmoot lijkt te begeven.

Volgende week wacht thuis op de Eikelhof de nr 12 van de ranglijst Woezik.

Bron: vv Bennekom

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |