App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4A: Harskamp koploper na puntenverlies Blauw Geel’55

4A: Harskamp koploper na puntenverlies Blauw Geel’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Titelfavoriet SV Harskamp heeft de koppositie in de vierde klasse A overgenomen. Zelf won Harskamp met 3-1 van Beuningse Boys, terwijl voormalig lijstaanvoerder Blauw Geel’55 in Heteren tegen SDOO verrassend de eerste twee punten van het seizoen verloor: 3-3. 

Op Sportpark ’t Meulenveld in Harskamp kwam laagvlieger Beuningse Boys verrassend op voorsprong dankzij een benutte strafschop. Ondanks een gemiste penalty van Jeroen Cramer ging Harskamp toch met een 2-1 voorsprong rusten na doelpunten van Frank Hol en Michel Hol. In de tweede bepaalde Frank Hol de eindstand op 3-1 voor het team van Collin Oosterholt dat geen makkelijk middag had tegen de stug verdedigende bezoekers uit Beuningen. Ondanks de kleine zege van dit seizoen is Harskamp nu met 16 uit 6 met een beter doelsaldo dan Blauw Geel’55 de nieuwe koploper.

Blauw Geel’55 verloor in Heteren tegen hekkensluiter SDOO verrassend de eerste twee punten van het seizoen. Na een 1-1 ruststand werd het op Sportpark Bretagne 3-3. Voor het team van trainer Peter van den Borden waren Mike Wels, Mitchel de Roos en Tjerk Vos trefzeker. Voor de club uit Ede scoorde Ryan Nawawi tweemaal en maakte ook invaller Bram Meijering een goal.

De subtopper tussen SC Woezik en VV Barneveld eindigde in een 4-1 zege voor de thuisclub uit Wijchen. SDS’55 verloor in Wekerom met 1-5 van VV Alverna en DVOV was in eigen huis met 4-1 te sterk voor Kesteren. De Betuwse derby tussen Excelsior Zetten en FC Lienden eindigde in een 3-1 overwinning voor de Zettenaren.

Stand 4A:
1. Harskamp 6.16
2. Blauw Geel’55 6.16
3. Woezik 7.16
4. Alverna 7.13
5. Barneveld 6.12
6. Excelsior 7.10
7. BVC’12 6.9
8. SDS’55 6.8
9. FC Lienden 6.6
10. DVOV 6.6
11. Beuningse Boys 7.4
12. Kesteren 7.3
13. SDOO 7.2

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |