App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jonge Kracht verslaat tiental Spero

Jonge Kracht verslaat tiental Spero

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jonge Kracht heeft zaterdagavond de derby tegen Spero met 3-1 gewonnen. Het duel in de derde klasse C van het zondagvoetbal werd in de eerste helft al door de Huissense titelkandidaat beslist. Halverwege was het 2-0 dankzij goals van Dries Grotenbreg en aanvoerder Joris Boehlé. Bovendien moest Spero na een kwartier al met tien man verder omdat verdediger Daniel van Egmond twee gele kaart had ontvangen.

In de tweede helft kwam Spero nog terug tot 2-1 via de aansluitingstreffer van Gavino Willemsen voordat invaller Jasper van der Wijk de beslissende derde treffer scoorde: 3-1.  Dankzij de overwinning sluit Jonge Kracht aan in de top drie. Koploper SDOUC heeft een punt voorsprong op VIOD en Jonge Kracht, Spero staat achtste.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |