App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Duno wint ondanks veldoverwicht niet van Bennekom (foto’s)

Duno wint ondanks veldoverwicht niet van Bennekom (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Duno en Bennekom hebben zaterdagmiddag in Doorwerth met 2-2 gelijk gespeeld. De thuisclub kreeg vooral in het eerste uur veel mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, maar mocht van geluk spreken dat Kaj Huisman van Bennekom in de blessuretijd op de paal schoot.

Voor rust kwam Duno op een 2-1 voorsprong dankzij de openingstreffer van Kane Keizer, een eigen doelpunt van Clarence Hasselbaink en een fraaie kopgoal van dezelfde Hasselbaink. Halverwege de tweede helft scoorde Jairo Soetowidjojo met een afstandsschot de gelijkmaker.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |