App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DSV’61 buigt ruime achterstand om

DSV’61 buigt ruime achterstand om

door Redactie
0 reacties

In de eerste 25 minuten kregen de Doornspijkers een lesje in effectiviteit: men voetbalde niet bijster best en het scorebord gaf 0 – 3 aan. De tegentreffers waren tot stand gekomen na een goede individuele actie – wel kreeg die aanvaller veel ruimte – en door twee afstandsschoten. Bij menig ploeg zouden de koppies dan gaan hangen en zou het vechten tegen de bierkaai zijn. Maar niet bij DSV: de mouwen werden zo mogelijk nog verder opgestroopt en de oranjehemden zetten de achtervolging in, nog wel alert op de tegenstoten van CSV.

Nog voor de rust had de ploeg van Piksen/Huenestein de marge tot één treffer teruggebracht. Uit een vrije trap van Martijn v. d. Bosch kopte Patrick Visser raak. Dezelfde Visser was ook betrokken bij de tweede goal: hij werd onreglementair ten val gebracht na een kopbal van Martijn Lieferink die volgens velen de doellijn al was gepasseerd. De strafschop, zijn 25e, werd door Jeffrey Schreurs vakkundig tot een doelpunt verzilverd.
Na de thee opnieuw een mentaal sterk DSV. Binnen tien minuten was het wederom(Vevo!) Arnoud Zwep die scoorde en daarmee vele Doornspijkers nog meer hoop gaf op de drie punten. Die hoop werd een feit toen Patrick Visser rond de 75e minuut zijn tweede treffer liet aantekenen: 4 – 3.

Trainers Piksen/Huenestein hadden vier man inmiddels gewisseld, maar ook de bank bleek sterk en de overwinning werd over de streep getrokken. Volgende week reist DSV naar Dronten voor de wedstrijd tegen Reaal, aanvang 14.30 uur.

Bron: DSV’61

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |