App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: DTS Ede nieuwe koploper, ook winst voor csv Apeldoorn

1G: DTS Ede nieuwe koploper, ook winst voor csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

DTS Ede en csv Apeldoorn hebben zich knap hersteld van de nederlagen van vorige week. In de topper tegen SDC Putten kwam DTS Ede nog wel op een 0-1 achterstand na een goal van Jesse Schuin, maar dankzij drie goals in het laatste kwartier werd het uiteindelijk 3-1 voor de formatie uit Ede van trainer Arnold Brehler.

Na twee achtereenvolgende nederlagen moest csv Apeldoorn in eigen huis van subtopper De Bataven winnen. De bezoekers uit Gendt kwamen via Jordi de Kamer op voorsprong, maar door doelpunten van IliasYadir, Kelly Joao en Cem Köse won de ploeg van trainer Jan Kromkamp met 3-1.

Duno en Bennekom speelden na een aantrekkelijke wedstrijd met 2-2 gelijk, voor Duno waren Kane Keizer en Clarence Hasselbaink trefzeker. Hasselbaink schoot ook in eigen goal en Jairo Soetowidjojo maakte de gelijkmaker. SC Woezik verloor in Wijchen met 0-2 van asv Dronten door twee late goals

Stand 1G:
1. DTS 6.15
2. RKHVV 6.14
3. csv Apeldoorn 6.12
4. SDC Putten 7.12
5. asv Dronten 7.11
6. Duno 7.9
7. De Bataven 7.9
8. Bennekom 7.6
9. WSV 5.5
10. SC Bemmel 5.5
11. NSC Nijkerk 6.5
12. Woezik 6.3
13. Voorwaarts 5.2

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |