App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaar live een dag bij de koploper van de Bundesliga!

Ervaar live een dag bij de koploper van de Bundesliga!

door Redactie
0 reacties

Bayer 04 Leverkusen is dit jaar uit de startblokken geschoten. Met negen overwinningen uit tien wedstrijden, daagt het recordkampioen Bayern München uit. Een unicum! Wil jij Die Werkself live aan het werk zien nu ze niet te stoppen zijn? Lees hier hoe je dat doet!

Onze partner Voetbalreizen.com verzorgt al bijna 20 jaar geheel verzorgde trips naar buitenlandse voetbalwedstrijden. Van de Premier League tot de Serie A en van de Bundesliga tot de Primera Division. Met ingang van dit seizoen is Voetbalreizen.com een samenwerking aangegaan met Bayer 04 Leverkusen. Dit biedt klanten vele voordelen!

Vanaf €49,- per persoon kun jij al een geweldige Bayer 04 Leverkusen-wedstrijddag belevenis boeken. Hierbij ontvang je wedstrijdtickets voor een wedstrijd naar keuze, een rondleiding slechts drie uur voor de wedstrijd én een welkomstpakket inclusief fansjaal. Wedstrijdtickets zijn standaard kort aan het veld op de eerste ring. Een upgrade naar tickets voor de lange zijde behoort tot de mogelijkheden. Toch liever een compleet pakket inclusief hotelovernachting? Dat is ook mogelijk! Bekijk hier het gehele aanbod!

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |