App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eddy Hagen vertrekt als trainer bij RKSV Driel

Eddy Hagen vertrekt als trainer bij RKSV Driel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eddy Hagen is bezig aan zijn derde en laatste seizoen als hoofdtrainer van RKSV Driel. De trainer heeft aan het bestuur van de derdeklasser uit Driel laten weten dat het tijd is voor een nieuw gezicht voor de groep. Hagen was tussen 2012 en 2018 al eerder trainer op Sportpark Driel en kwam in 2021 na uitstapjes bij Redichem en OSC weer terug bij Driel.

Vorig seizoen eindigde Driel knap op de tweede plaats in de derde klasse C van kampioen Trekvogels, dit seizoen staat RKSV Driel met elf punten uit zes wedstrijden op de vierde plaats van de derde klasse C. Zondag speelt Driel thuis tegen DVOL.

Op de website van RKSV Driel staat onderstaand bericht:

Eddy Hagen stapt aan het einde van dit seizoen op als hoofdtrainer bij RKSV Driel. Na drie seizoenen vindt hij het tijd voor een nieuw gezicht voor de groep.

Na 2 succesvolle eerste seizoenen met een 2de plaats in de eindstand van afgelopen seizoen als uitschieter is ook de start van dit seizoen goed verlopen.

Na al lange tijd met het merendeel van de 1ste selectie samengewerkt te hebben is de hoofdtrainer van mening dat het tijd is voor een nieuw gezicht voor de groep. RKSV Driel respecteert die keuze en hoopt dat Eddy deze periode als hoofdtrainer van RKSV Driel op een mooie manier kan afsluiten.

Het bestuur is bovendien blij dat Eddy zijn besluit in een vroegtijdig stadium kenbaar heeft gemaakt. Hierdoor kan de zoektocht naar een geschikte opvolger tijdig beginnen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |