App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zwart-Wit’63 dichtbij eerste periodetitel

Zwart-Wit’63 dichtbij eerste periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zwart-Wit’63 kan aanstaande zaterdag de eerste periodetitel van de derde klasse C al veroveren, meer waarschijnlijker is dat de formatie uit Harderwijk volgende week zaterdag op het eigen Sportpark Parkweg periodekampioen wordt. Dat zou een mooie bevestiging van de opmars van Zwart-Wit’63 zijn. De grote vereniging uit Harderwijk eindigde vorig seizoen kleurloos op de zevende positie in de derde klasse B van kampioen VVOP en was ook een jaar eerder met de elfde plaats na een miraculeuze ontsnapping dichterbij degradatie dan promotie.

Onder leiding van de nieuwe en ervaren trainer Bert van den Brink won Zwart-Wit’63 dit seizoen vijf van de zes competitiewedstrijden, alleen de veelbesproken uitwedstrijd tegen  SV ’t Harde werd met 2-1 verloren. Zwar-Wit’63 heeft met nog twee wedstrijden in de strijd om de eerste periodetitel een voorsprong van een punt op het ambitieuze Zeewolde. OWIOS en de twee aanstaande opponenten ZAC en VV ‘s-Heerenbroek staan op drie punten achterstand en hebben bovendien een beduidend minder doelsaldo:

Stand bovenin 3e klasse C:
1. Zwart Wit’63 6.15 (17-3)
2. Zeewolde 6.14 (16-4)
3. OWIOS 6.12 (15-7)
4. ZAC 6.12 (13-9)
5. VV ‘s-Heerenbroek 6.12 (12-10)

Programma 11 november:
VV ‘s-Heerenbroek- Zwart-Wit’63
VSCO’61- Zeewolde
VIOS V- OWIOS
ZAC- Dieze West

Programma 18 november:
Zwart-Wit’63- ZAC
Zeewolde- VV ‘s-Heerenbroek
OWIOS- SV ’t Harde

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |