Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel haalt talentvolle linksback van competitiegenoot

VV Scherpenzeel haalt talentvolle linksback van competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kevin Greeven maakt volgend seizoen de overstap van SDV Barneveld naar het ambitieuze VV Scherpenzeel. De 21-jarige Greeven is een linksback die in het verleden bij Go Ahead Eagles en DOVO voetbalde. Vorig seizoen keerde de talentvolle Barnevelder terug bij SDV Barneveld waar hij een vaste waarde werd in de hoofdmacht dat net als Scherpenzeel uitkomt in de Vierde divisie D.

Scherpenzeel verlengde eerder al de contracten van sterkhouders Barry Beijer en Eef van Riel en kondigt op de website aan ‘de komende weken verwachten we nog meer goede berichten vanuit de Technische Commissie te publiceren!’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl