Home Achterhoek VV Doetinchem doet oproep aan oud-leden

VV Doetinchem doet oproep aan oud-leden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Doetinchem zit in een zeer moeilijke fase, het eerste elftal heeft voor het tweede achtereenvolgende seizoen de competitie niet afgemaakt en een groot deel van het bestuur is opgestapt. Bovendien heeft het imago van de 116-jaar oude vereniging een flinke deuk opgelopen. Voor de wederopbouw van vv Doetinchem is een werkgroep in het leven geroepen die in een oproep oud-leden vraagt de club te vernieuwen. 

Onderstaande oproep is op de Facebook-pagina van vv Doetinchem te vinden:


vv Doetinchem roept oud-leden op om de club te vernieuwen

De iconische voetbalvereniging vv Doetinchem staat op een kritiek kruispunt in haar 116 jaar oude geschiedenis en roept haar oud-leden op om te helpen bij de wederopbouw en een nieuwe glansrijke toekomst te creëren.

In een tijd waarin nostalgie en toewijding de boventoon voeren, richt vv Doetinchem zich tot de oud-leden die jarenlang de ziel van de club hebben gevormd. De vereniging staat momenteel voor aanzienlijke uitdagingen, waaronder het recente vertrek van een groot deel van het bestuur. Daarom is er een dringende behoefte aan nieuwe energie, frisse ideeën en betrokkenheid om de club nieuw leven in te blazen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft vv Doetinchem een diverse werkgroep samengesteld, bestaande uit zowel leden als externe experts, elk met hun eigen expertise. Deze groep heeft als missie om een toekomstvisie op te stellen en vrijwilligers te mobiliseren om vv Doetinchem weer de trotse spil van de gemeenschap te maken, waar iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, zichzelf kan zijn en kan schitteren op en buiten het veld. Veiligheid, sportiviteit en verbinding zijn daarbij de kernwaarden.

Naast uitdagingen kent vv Doetinchem ook groei aan de jeugdkant van de club. De vereniging wil deze groei benutten om de toekomst van vv Doetinchem nog stralender te maken en zet vooral in op ontwikkeling van de jeugdtak. Daar is echter hulp bij nodig. De werkgroep doet daarom tevens een beroep op alle oud-leden om hun passie en betrokkenheid te tonen door de club te helpen bij de wederopbouw. Er zijn diverse vacante posities beschikbaar, te vinden op www.vvdoetinchem.nl.

Daarnaast vraagt vv Doetinchem aan haar leden en oud-leden om hun netwerk te raadplegen en potentiële vrijwilligers te vinden die kunnen bijdragen aan de ‘wedergeboorte’ van de club.

‘Laten we samen herinneringen creëren die onze harten verwarmen en onze club nieuw leven inblazen’, stelt de werkgroep. Iedereen met interesse om te helpen kan met de werkgroep contact opnemen via werkgroep@vvdoetinchem.nl of rechtstreeks met Jacqueline Scheidt via 06 – 1461 8625.

Voor verdere informatie en updates, bezoek de website van vv Doetinchem op www.vvdoetinchem.nl

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |