Home Achterhoek Clubman en trainer Wijnands stopt bij VV Dieren

Clubman en trainer Wijnands stopt bij VV Dieren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bram Wijnands is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van VV Dieren meldt De Gelderlander. De 36-jarige Wijnands begon in 2021 als hoofdtrainer bij de fusieclub uit Dieren als opvolger van Harry Rutgers, daarvoor was Wijnands al onder meer assistent-trainer, interim-trainer en hoofd jeugdopleidingen bij VV Dieren.

Wijnands heeft zaterdag het bestuur van zijn club en dinsdagavond de spelersgroep geïnformeerd over zijn beslissing om in 2024 te vertrekken als trainer op Sportpark Het Nieuwland. In 2022 werd VV Dieren kampioen van de derde klasse, vorig seizoen eindigde de zaterdagclub uit Dieren knap op de vijfde positie in de westelijke tweede klasse C. Na de 2-4 nederlaag van dinsdagavond tegen BWO staat VV Dieren nu op de elfde positie aan de onderkant van de middenmoot van de tweede klasse I.

Zaterdag speelt VV Dieren in Hengelo de lastige uitwedstrijd tegen het als tweede geklasseerde ATC’65.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |